Termeni și condiții

Bine ati venit pe mengotti.ro!

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile inainte de a utiliza acest site pentru online fashion shopping

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

Compania care administreaza site-ul www.mengotti.ro, denumit in continuare mengotti.ro, este SC INTER CROSS SRL, numita in continuare Compania, avand codul unic de inregistrare 12736583 si inregistrata la Registrul Comertului cu Nr. J40/2019/2000.

Plasarea unei comenzi pe mengotti.ro implica acordul dumneavoastra in conformitate cu termenii si conditiile prezentati in continuare.
Produsele comercializate prin intermediul mengotti.ro sunt noi si insotite de factura fiscala (si / sau bon fiscal) si conditiile de returnare.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare a unui produs comandat este valoarea sumei incasate de la acest client.

Prezentul contract este supus legii romane. Litigiile nascute din interpretarea si executarea acestui contract se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instantele judecatoresti competente.

Compania isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau care au in istoricul comenzilor, livrari refuzate.

Capitalul social este 200 RON.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Informatiile furnizate catre Companie sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse si anume efectuarea comenzilor, conform legilor in vigoare. Compania nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul si nu divulga datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata daca trimite o solicitare la info@mengotti.ro. Compania certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Compania garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Companie pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.

Clientul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la Companie.

ALTE PREVEDERI

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea , insa uneori nuantele culorilor produselor pot diferi usor in realitate . Compania isi rezerva dreptul sa modifice produsele fara o notificare prealabila.

Compania mentioneaza ca in cazul in care, din greseala, pretul unui produs este listat si anuntat ca fiind zero, site-ul mengotti.ro nu este obligat sa ofere acel produs spre vanzare la acest pret, considerandu-se a fi o eroare tehnica.

Clientul va fi informat daca un produs este sau nu in stoc, daca se poate aduce la comanda, precum si cat timp este necesar pentru acest lucru. Informarea va fi pe e-mail sau telefonic.

RETUR SI GARANTIE

Conditiile de retur si garantie sunt asigurate in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. Termenul de garantie oferit de Companie este de 30 zile de la data achizitionarii produsului.
Clientul are obligatia sa manipuleze produsul in conformitate cu recomandarile si prescriptiile date de Companie. Orice incalcare a acestora duce la anularea garantiei.

In momentul solicitarii unui retur este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original insotit de urmatoarele documente: copie a facturii fiscale si a chitantei.

In cazul nerespectarii acestor prevederi returul unui produs nu este acceptat.
In cazul in care observati o incalcare a drepturilor consumatorului de catre Companie va rugam sa ne semnalati acest lucru la adresa info@mengotti.ro.

DREPTURI DE AUTOR

Design-ul, textele, grafica, structura si toate informatiile de pe site-ul mengotti.ro sunt proprietatea exclusiva a Companiei.

Orice incercare de a copia, reproduce, republica, transfera date, afisa, distribui, vinde sau modifica din continutul gasit pe site-ul nostru este strict interzisa fara acordul scris al Companiei.